Russian Volume 2D/6D


Wil je nog meer volume, of juist een meer natuurlijke look? Met de Russian Volume extensions kun je alle kanten op.

Eerst even een korte uitleg wat het verschil is tussen One by One en Russian Volume. Bij One by One word er één extension op elke natuurlijke wimperhaar geplaatst. Bij Russian Volume 2D/6D zijn dat er 2 tot 6 op elke natuurlijke wimperhaar.

De extensionhaartjes van de Russian zijn veel dunner en lichter dan die van One by One, zo krijgt het een meer natuurlijke look.

Hoe meer extensions ( "D")  er worden gezet, hoe voller het uiterlijk zal zijn.

De Extensionhaartjes worden gewaaierd gezet. Deze waaiers zijn niet kant en klaar, maar worden met het pincet ter plekke gemaakt voordat ze geplaatst worden. De zet-tijd is daardoor langer dan bij One by One.

Op de foto hierboven zie je een 3D Russian Volume.

 

De vele voordelen van Wimperextensions

  • 24/7 een heldere frisse blik.
  • geen mascara meer nodig
  • geen uitlopende mascara meer door b.v regen en sneeuw.
  •  je kunt er mee zwemmen, sporten, douchen en naar de sauna gaan.
  • het geeft een nog vrouwelijkere uitstraling.
  • ze hebben een liftend effect.
  •  je voelt de wimperextensions niet zitten doordat ze heel licht zijn.
  • geheel pijnloos
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

Belangrijk om te weten voor je komst naar de salon:
* reinig je ogen voor je naar de salon komt zorgvuldig. Dit kan evt bij mij. Doe je het thuis, dan scheelt dat veel tijd. In de salon zal ik je ogen altijd nog nareinigen om er zeker van te zijn dat alle make-up resten en oliën verwijderd zijn. Dit is belangrijk voor een optimale hechting en om infecties tegen te gaan.
* Draag je lenzen? Dan is het verstandiger deze tijdens de behandeling uit te doen. Je ligt n.l. een tijdje met gesloten ogen en dat kan minder prettig zijn met lenzen.
* Draag je (soms) een bril? Neem deze dan mee, dan kunnen we bekijken welke lengte en/of krul van de extensions mogelijk is, zodat de wimpers niet tegen het glas komen.
* Heb je een ontsteking aan uw oog, gebruik je (olieachtige) druppels of heb je andere oogaandoeningen dan is het plaatsen van wimperextensions niet mogelijk.
  

De behandeling:

 

Voor de eerste behandeling heb je een intakegesprek. We nemen dan je wensen en de mogelijkheden door. Je kunt kiezen uit verschillende diktes, lengtes, krullen en hoeveelheid haartjes.

Ook laat ik je een gezondheidsformulier invullen met daarop je gegevens en een aantal vragen of je geen aandoeningen aan je ogen hebt.
Tijdens de behandeling lig je ontspannen op een speciale behandelstoel. De stoel kan verwarmd worden. Er is ook een dekentje aanwezig.

De ogen worden allereerst grondig gereinigd. Ook als je geen make-up op hebt. Zo worden infecties en oogziektes voorkomen en hechten de extensions beter. Het dagelijks reinigen van de ogen wordt ook aangeraden tussen de behandelingen door, omdat zich tussen de extensions en op het ooglid makkelijk vuil kan ophopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld make-up resten, huidschilvers en zweet. Dit kan irritatie geven en als het niet goed wordt gereinigd zelfs een infectie.

De onderste wimpers worden afgeplakt met speciale tape of eyepads. Daarna sluit je je ogen en kan het zetten van de extensions beginnen.
De extensions worden met grote zorg en precisie  met een speciale wimperlijm bevestigd. Na de handeling wordt de tape of de eyepads voorzichtig verwijderd en kun je meteen genieten van je prachtige wimpers.

Je krijgt een wimperborsteltje mee naar huis. Hiermee moet je dagelijks je wimpers voorzichtig borstelen. Het is aan te raden om een reiniging setje aan te schaffen om je wimpers dagelijks schoon te maken. Deze bestaat uit een foam en een zacht reinigingsborsteltje.

 

 

 Op deze foto ziet u het verschil tussen Classic Extensions (one by one) en Russian Volume.