Nail-Art


Nail-art is een heel breed begrip. Misschien denk je al snel aan heel uitbundige designs op hele lange nagels. Maar het kan ook heel klein en simpel gehouden worden met bijvoorbeeld een paar steentjes of een klein bloemetje in 3D of geschilderd.

Omdat nail-art vaak meer tijd kost, hoor ik graag van te voren of, en indien mogelijk, wat voor nail-art je wil. Ik kan je dan laten weten of het mogelijk is qua tijd, materiaal en techniek.

Glitter


Met verschillende soorten glitter en kleuren heeft u al een snelle simpele nail-art. Het heeft een gladde afwerking waardoor je geen last hebt om ergen achter te blijven haken.

Als je voor suggaring kiest liggen de glitters bovenop de nagel. Deze zijn dan wel voelbaar.

 

 

Meer Foto's

Painting


Hier boven zie je een art met gel polish en paint gel. De streepjes en hartjes zijn geschilderd.

Painting is zeer uitgebreid. Je kunt kiezen uit bloemen, vlinders, vlakken, stipjes, panterprint, zeebra print, noem maar op. Neem een kijkje in het foto album voor meer impressies

Painting kan met verf, gel polish en paint gel.

Ook deze techniek heeft een gladde afwerking.

 

Meer Foto's

3D Design


Deze techniek wordt op de afgewerkte nagel toegepast. De designs worden gemaakt van acryl. Meestal zijn dit bloemen. Maar er zijn ook andere designs mogelijk. Kijk hiervoor in het foto album. De bloemen worden gestileerd met een penseel direct op de nagel. Deze art is wel voelbaar. Het breekt niet snel af, dus het kan prima een aantal weken blijven zitten.

 

Meer Foto's